Studenten lidmaatschap

De NVR is een van de oudste verenigingen voor ruimtevaart ter wereld, maar daarmee is het niet oud!

Juist voor studenten biedt de NVR een perfecte toegang tot de Nederlandse en internationale ruimtevaartsector! De NVR werkt regelmatig samen met studentenverenigingen van ruimtevaartgerelateerde universiteiten en hogescholen en is partner van de Space Generation Advisory Council. Met leden in alle uithoeken van de ruimtevaart is de NVR het grootste netwerk van ruimtevaartspecialisten en hobbyisten in Nederland.

Met een gratis studentenlidmaatschap heb je geen enkel excuus om geen lid te zijn! Het gratis studentenlidmaatschap is voor alle aan een hogeschool of universiteit gebonden studenten. Het studentenlidmaatschap geldt ook voor studenten van de Leidse instrumentmakers School (LiS). Het biedt dezelfde voordelen als een gewoon NVR lidmaatschap:

  • Ons blad ‘Ruimtevaart’ (4x per jaar), de grootste ruimtevaartglossy van Nederland (als digitaal bestand, per email).
  • Lidmaatschap van een wereldwijd netwerk van gelijkgestemde ruimtevaartprofessionals en liefhebbers.
  • Exclusief toegang tot een grote verscheidenheid aan ruimtevaartactiviteiten die wij voor onze leden organiseren, zoals bedrijfsbezoeken, mini-symposia, thema avonden, ruimtevaartfilmavonden en de beroemde NVR space borrels.
  • Als NVR lid heeft u toegang tot alle faciliteiten en evenementen van onze Britse zusterorganisatie the British Interplanetary Society.

Wil je als studentlid het blad ‘Ruimtevaart’ als gedrukt magazine per post ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Dit kost slechts €25 per jaar.

Chat hier met secretariaat van de NVR
X