Het blad “ruimtevaart”

“Ruimtevaart” is het blad van de Nederlandse Vereniging voor Ruimtevaart (NVR). In “Ruimtevaart” wordt achtergrondinformatie gegeven over lopende ruimtevaartprojecten en recente ontwikkelingen in ruimtevaarttechniek en ruimteonderzoek.

“Ruimtevaart” is het blad voor iedereen die in ruimtevaart, ruimteonderzoek, -infrastructuur en -toepassingen is geïnteresseerd. De artikelen in “Ruimtevaart” zijn zo geschreven dat ze ook voor lezers zonder een diepgaande technische of wetenschappelijke achtergrond goed te volgen zijn.

In “Ruimtevaart” komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Natuurlijk worden de diverse ruimtevaartprogramma’s en projecten gevolgd. Daarnaast besteedt “Ruimtevaart” ook aandacht aan onderwerpen als ruimtevaartbeleid, de vorderingen in het interplanetaire onderzoek én de ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van bemande ruimtevaart, aardobservatie, telecommunicatie, robotica en lanceersystemen.

In de artikelen is veelal ook aandacht voor eventuele Nederlandse bijdragen. Regelmatig verschijnt er een themanummer van “Ruimtevaart”. In een themanummer wordt een bepaald onderwerp uitvoerig en van alle kanten belicht.

Leden ontvangen het “ruimtevaart” magazine
4x per jaar gratis!

Het grootste ruimteglossy magazine van Nederlandboordevol informatie
in jouw brievenbus thuis bezorgd

X