december, 2021

11dec10:3012:00Laser Communicatiedoor: Niel Truyens (TNO) Aviodrome & Online (Webex)Pelikaanweg 50, 8218 PG Lelystad Organisator: NRM

Omschrijving

De presentatie van Niel Truyens geeft een overzicht van activiteiten in Nederland op het gebied van ruimtevaart en wetenschappelijke instrumentatie tot nu toe, welke de basis vormen voor een relatief nieuw onderzoeksgebied “Laser Satelliet Communicatie”. Ook geeft de presentatie een overzicht van de Nederlandse activiteiten op het gebied van Laser Satelliet Communicatie, en wordt uitgelegd waarom deze activiteiten belangrijk zijn voor de maatschappij en waarom de Nederlandse resultaten van uitzonderlijk kwaliteit zijn op wereldniveau. Uiteindelijk geeft de presentatie dieper inzicht in het opwindende veld van Laser Satelliet communicatie, levert het een goede uitleg hoe het werkt, en waarom deze markt heel interessant is voor Nederland. Uiteindelijk worden een aantal ‘state-of-the-art’ projecten getoond. 

Presentator: Niel Truyens werkt al 10 jaar bij TNO. Zijn interesse in Hightech en Ruimtevaart bracht hem tot een overstap naar TNO, naar de functie van Business Developer bij de unit Space & Scientific Instrumentation.

Enkele dagen voor de presentatie ontvangen de toehoorders die zich aangemeld hebben de inlog details voor toegang tot het Webinar.  
Voor meer informatie over de publiekslezingen van het Nationaal Ruimtevaart Museum, zie de website: (www.nationaalruimtevaartmuseum.nl).

Organisator

NRM Airport Lelystad. Pelikaanweg 50 8218 PG Lelystad

Chat hier met secretariaat van de NVR
X