Algemene Ledenvergadering

Elk jaar rond 20 juni organiseert de NVR de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. In een ledenvergadering legt de vereniging verantwoording af aan haar leden. Zij krijgen ook de mogelijkheid om onderwerpen in te brengen.

Onderwerpen
Bij een Algemene Ledenvergadering (ALV) komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan de orde:

• Secretarieel jaarverslag afgelopen jaar
  • Financieel jaarverslag afgelopen jaar
  • Begroting
  • Samenstelling bestuur

Interessant evenement
De NVR maakt van de Algemene ledenvergadering een interessant evenement door niet alleen de bestuursleden zich te laten presenteren maar ook de verschillende commissies aan het woord te laten. Daarnaast zoeken we naar een locatie waar onze leden normaal gesproken niet achter de schermen kunnen kijken.

Algemene Ledenvergadering 2021

De algemene ledenvergadering 2021 wordt gehouden op 28 juni 2021, 20.00-21.30 uur

De agenda en vergaderdocumenten vindt u hiernaast

U wordt tot uiterlijk 24 juni 9.00uur in de gelegenheid gesteld om per mail via secretariaat@ruimtevaart-nvr.nl vragen te stellen over de onderwerpen van de vergadering. Deze vragen zullen we als bestuur tijdens de vergadering, al dan niet thematisch, beantwoorden.
Tijdens de vergadering zal er via Webex om uw accordering worden gevraagd bij de gebruikelijke onderwerpen

Een dag voor de ALV ontvangen de leden die zich aangemeld hebben de inlog details voor toegang tot de online ALV en uitleg over het vergaderen via Webex.

Wij hopen u op deze ALV in goede gezondheid te mogen verwelkomen!

AANMELDING
Bent u geïnteresseerd en wilt u deze online ALV bijwonen, dan ontvangen wij uw aanmelding graag uiterlijk 24 juni 9.00 uur via secretariaat@ruimtevaart-nvr.nl. De ALV is alleen toegankelijk voor NVR leden die zich tijdig hebben aangemeld. De voertaal zal Nederlands zijn.

ALV stukken voorgaande jaren

Chat openen
Chat hier met secretariaat van de NVR